septembrie 28, 2021

Fotbal: FCM Baia Mare a sustinut doua meciuri amicale in cantonamentul de la Tarlungeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minge fotbalFC Municipal Baia Mare a sustinut alte doua meciuri amicale in stagiul de 14 zile de la Tarlungeni, gruparea de Liga a II-a invingand formatia de Liga a III-a Viitorul Domnesti cu 2-1, iar mai apoi, sambata, terminand la egalitate cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, scor 1-1.

In meciul cu Domnesti, elevii lui Dorin Toma si Cristian Bogdan s-au impus la limita, scor 2-1 (1-0), prin golurile semnate de Danut Munteanu (28) si Sergiu Arnautu (72), in timp ce pentru adversari a inscris Baturca (57).
FCM. Prima repriza: Bota – Durus, Hodor, Urs, Gherman, Munteanu, Bogman, Popa, Giurgiu, Deac, Enciu (30, I. Ban). Repriza a doua: Ormenisan – Leonte, Bratima, Ciobanu, Lupu, Ignea, Pacurar, Ivanica (70, Ster), Sirbu, Balaure, Arnautu.

Sâmbata, FCM Baia Mare a incheiat la egalitate partida amicala cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, joc disputat in prezenta a aproximativ 200 de spectatori, pe terenul adversarului formatiei de Liga a II-a. Gazdele au deschis scorul in minutul 18, cind in urma unei lovituri de la coltul terenului defensiva noastra a gresit in lant si Damian a introdus din apropiere balonul in poarta. In numai trei minute (26 si 29), elevii lui Dorin Toma si Cristian Bogdan si-au creat doua ocazii imense, dar loviturile cu capul expediate de Arnautu si Balaure, in urma centrarilor venite de la Durus si Pacurar, au trecut milimetric pe linga poarta. FC Municipal Baia Mare a reusit egalarea in partea secunda, mai precis in minutul 74, cind Bogman a luat o actiune pe cont propriu de la mijlocul terenului, a trecut de patru adversari si a trimis un sut perfect de la 20 m la coltul lung. Inainte cu doua minute de marcarea golului, oaspetii si-au mai trecut in cont o sansa, dar sutul expediat de Gherman de la 20 m lateral stânga a trecut de putin alaturi. Deac a avut sansa victoriei in minutul 85 in urma unei pase venite de la Ivanica, a patruns in careu, a ramas singur cu portarul, dar sutul trimis la coltul lung a ocolit de putin poarta.

FCM. Prima repriza: Ormenisan (40, Bota) – Durus, Hodor, Ciobanu, Lupu, Ignea, Pacurar, Leonte, Sirbu (25, Ster), Balaure, Arnautu. Repriza secunda: Bota (80, Rosiianu) – Giurgiu, Urs, Bratima, Gherman, Munteanu (70, Enciu), Popa, Ivanica, Bogman, Ban, Deac.

FC Municipal Baia Mare va juca urmatorul meci de pregatire miercuri, 29 iulie, impotriva gruparii de Liga a II-a Unirea Tarlungeni, urmand ca vineri, 31 iulie, in ultima zi a stagiului, sa intalneasca pe Metaloglobus Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2