Fotbal: FCM Baia Mare elimina Olimpia din Cupa Romaniei si asteapta o echipa de Liga 1

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

fotbal viorel mateianuDerby-ul de Nord-Vest, dintre FCM Baia Mare si Olimpia Satu Mare (doua cluburi noi, dar care inlocuiesc cele vechi cam in tot), s-a incheiat cu victoria baimarenilor, scor 1-0, dupa prelungiri, astfel ca gruparea antrenata de Dorin Toma va juca in 16-imile competitiei KO, iar in urmatorul meci va intalni cel mai probabil o echipa din prima liga. Nu este sigur, deoarece sunt 14 echipe de Liga 1 si 18 de ligi inferioare, implicit nu ai cum pune la fiecare din cele 16 meciuri o echipe din prima divizie.

Partea favorabila este ca baimarenii vor putea juca din nou acasa, ca vor putea face o reteta financiara buna, ca vor primi niste bani si de la sponsorul competitiei si, cine stie, poate vor ajunge mai sus.

Meciul de miercuri a fost unul slab, fiind salvat insa de prelungiri. Baia Mare a dominat partida, a avut cateva ocazii de a marca, a avut si un penalty neacordat in prima parte, cand sutul lui Balaure a fost respins cu mana (de undeva de jos) de un jucator satmarean, dar arbitrul n-a fluierat nimic.

In partea a doua au aparut si ocaziile de poarta, doua la numar, ambele ratate de gazde. Prima a fost ratata de Balaure, in min. 57, acesta reluand peste poarta din 10m o centrare venita de la Ignea. Apoi, in min. 69, Durus i-a pasat lui V. Pop, acesta a sutat de la 10m si un fundas a respins de pe linia poartii. Pana la finalul primelor 90 de minute nu s-a mai intamplat nimic.

In prelungiri a cazut si unicul gol al meciului, in min. 105: Arnautu a recuperat un balon pe dreapta, a centrat puternic in fata portii si Balaure a pus latul din 5m pentru 1-0. Arnautu a incercat si el poarta de la 20m, apoi tot el a trimis cu capul, dar Suta a respins (112), pentru ca ultima faza importanta sa se consume in min. 116, cand sutul lui Pacurar a fost respins in corner de Suta.

FCM Baia Mare – Olimpia Satu Mare: 1-0 (0-0; 0-0)

Stadionul “Viorel Mateianu”; cca 1.500 spectatori
Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Ovidiu Timar (Marghita), Ionut Campeanu (Cluj). Rezerve: Vlad Inoan (Floresti). Obs. Dan Jiga (Bistrita) si Ion Zare (Oradea)

FCM Baia Mare: Bota – Straut, Durus, Fl. Ilie, Oltean, Bratima (66, Arnautu), Pacurar, Ignea, A. Ster (91, Munteanu), Balaure, V. Pop (80, Deac). Antrenori: Dorin Toma si Cristian Bogdan

Olimpia: Suta – Muntean, Tataru, Heil, Iuhas, Ciul (41, Bigiu), Chivari, Villand, Selagea, Cadar (70, Roatis), Faur (59, Bostina). Antrenor: Tiberiu Csik.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2