septembrie 28, 2021

Fotbal: FCM Baia Mare pierde si la Mioveni si ocupa ultimul loc in play-off

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

fotbal foto fcmbaiamare roSituatia de la FCM Baia Mare este similara cu cea de la HCM Minaur si de la HCM Baia Mare si nici nu e de mirare, atata vreme cat de destinele acestor grupari s-a ocupat cetateanul numarul unu sau acolitii sai. Toate acestea cluburi au fost “construite” pe baze noi, sanatoase, care au crescut si s-au umplut de datorii. Mari de tot si n-ar mira absolut deloc ca peste o luna doua sa auzit ca renuntam la divizii si din astea si sa construim niste echipe pe baze noi, sanatoase.

La FCM situatia este si mai grea. Jucatorii au iesit sambata in teren cu tricouri albe, pe care scria “Chereches si Span, ne-au mintit inca un an”. O multime de jucatori au memorii depuse la FRF, iar pentru unii s-a si solutionat cauza. Altii isi vor depune memorii, se vor pierde jucatori de valoare, pentru ca nimeni nu sta pe vorbe si minciuni. La fel se va intampla si la handbal fete, unde sunt 12 jucatoare din 17 care si-au depus memorii.

Fotbalistii n-au teren de antrenament, stadionul arata jalnic, la fel si suprafata de joc. Iar acesta apartine municipalitatii de o gramada de ani. Cei de la Sala Polivalenta spun ca de cand a preluat municipalitatea sala, nu mai exista acolo niciun angajat. Managerii echipelor ce fac? Exista macar?

Meciul de la Mioveni a fost dominat destul de clar de gazde, care au avut o prima ocazie de gol in min. 10, dar Bota s-a opus reluarii spre poarta a lui Nila. Mai apoi, la un contraatac al oaspetilor, Sirbu a sutat din stanga la coltul lung si a deschis scorul: 0-1. Peste doar patru minute gazdele egaleaza, Alin Popa reusind sa inscrie din 6m. Apoi, baimarenii il pierd pe Vasilache, care iese accidentat;, pentru ca in minutul de prelungire din prima parta sa inscrie Galan: 2-1. Partea a doua apartine gazdelor, care mai au cateva ocazii de a inscrie, dar scorul ramane acelasi.

CS Mioveni – FCM Baia Mare: 2-1 (2-1)

Arbitri: Viorel Flueran (Craiova) – Constantin Cantemir si Bogdan Dragos (Fagaras).

Mioveni: Oct. Popescu – Tirica, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – A. Popa, R. Lazar (46, Florescu), Galan (77, Buceanu), Ayza – Nastasie, Nila (74, Vintila)

Baia Mare: Bota – Straut, Sg. Oltean, Fl. Ilie, Busu (66, Ignea) – Daminuta, Pacurar, Vasilache (29, Codoban), C. Sîrbu, V. Pop, Jurj (71, Ster)

Etapa 3: Chindia Targoviste – UTA Batrana Doamna: 1-1; CS Mioveni – FCM Baia Mare: 2-1; Gaz Metan Medias – FC Brasov: 3-1

Clasament
1. Gaz Metan Medias – 30p (8-3) – 3
2. Batrana Doamna – 27p (6-3) – 3
3. Chindia Târgoviste – 24p (6-5) – 3
4. FC Brasov – 22p (5-8) – 3
5. CS Mioveni – 20p (4-6) – 3
6. FCM Baia Mare – 17p (3-7) – 3

ZiarMM

Foto: fcmbaiamare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2