Fotbal: Hagi sustine ca nu se pune problema sa renunte la conducerea tehnica a echipei FC Viitorul

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca nu se pune problema sa renunte la conducerea tehnica a formatiei din Ovidiu, informeaza AGERPRES.

“Avand in vedere ca in ultima perioada au aparut tot mai des, in mass-media, informatii si speculatii cu privire la plecarea mea de pe banca tehnica a echipei FC Viitorul, vreau sa informez suporterii, mass-media si intreaga opinie publica din Romania ca nu se pune deloc problema de asa ceva.

Sunt angrenat cu echipa pe care o conduc in Play-Off-ul Ligii I si orice energie se indreapta doar spre acest obiectiv. Orice informatie aparuta in mass-media sau comentarii ale unor terti despre plecarea mea de la club in acest moment sunt doar pure speculatii si sunt neadevarate. Sper ca am fost suficient de explicit pentru ca toata lumea sa inteleaga cum stau cu adevarat lucrurile”, a afirmat tehnicianul.

La 13 februarie, intrebat intr-o conferinta de presa daca se gandeste sa plece la FC Viitorul daca va castiga titlul, Gheorghe Hagi a raspuns afirmativ. “Eu am oferte, inseamna ca sunt bun. Poate plec si daca nu il iau (n.r. — titlul)”, a afirmat atunci antrenorul liderului din Liga I.

Gheorghe Hagi a fost ofertat in vara anului trecut de gruparea rusa Rubin Kazan, insa a refuzat, preferand sa continue la conducerea tehnica a echipei pe care o finanteaza.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1