Fotbal: Incep inscrierile pentru ”Youth Council”. Afla aici ce cuprinde programul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramuresenii care doresc sa participe la acest program sunt invitati sa depuna, pana in data de 20 mai 2017, dosarele de candidatura. Selectia dosarelor va avea loc pana in data de 28 mai.

”Youth Council” este un program de dezvoltare fotbalistica, desfasurat de Federatia Romana de Fotbal cu sprijinul UEFA, in scopul cresterii atractivitatii jocului de fotbal pentru tineri. Este destinat tinerilor, fete si baieti, cu varsta cuprinsa intre 19 si 29 ani, care sustin initiative de dezvoltare a comunitatii din care fac parte prin intermediu activitatilor fotbalistice.

Cei care doresc sa participe la acest program sunt invitati sa depuna pana in data de 20 mai 2017, dosarele de candidatura, care sa contina un CV in format Europass, o scrisoare de intentie si un eseu de maximum trei pagini, care sa raspunda la una din urmatoarele trei intrebari:

  • Cum putem stimula dezvoltarea tinerilor cu ajutorul fotbalului?
  • Care este impactul social al valorilor fotbalistice?
  • Ce schimbare poti aduce in comunitatea ta cu ajutorul fotbalului?

Selectia dosarelor va avea loc pana in data de 28 mai, iar intre 28 mai si 3 iunie candidatii ale caror dosare au fost selectate vor fi sunati sau invitati la un interviu la FRF. La finalul procesului de selectie, un numar de maximum 25 de tineri vor participa la un seminar organizat la Centrul National de Fotbal Buftea in perioada 13-16 iunie.

In timpul seminarului, vor fi identificate initiative care vor primi din partea FRF o mica sustinere materiala, pentru a fi puse in aplicare de catre cursanti in perioada urmatoare. Programul intalnirii va cuprinde cursuri si exercitii practice de management de proiect, comunicare, atragerea de fonduri etc., dar si activitati sportive si intalnirea cu legende ale fotbalului romanesc.

Costurile de cazare si masa si materialele de curs vor fi puse la dispozitia participantilor cu titlu gratuit de catre organizatori.

Dosarele de candidatura vor fi trimise la adresa de mail: youthcouncil@frf.ro, iar informatii suplimentare se pot cere pe aceeasi adresa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole