Fotbal: AS Independenta Baia Mare, locul 5 la turneul final Under 15

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

AS Independenta Baia Mare s-a clasat pe locul 5 la turneul final al categoriei de varsta Under 15 la fotbal feminin. Turneul a avut loc in Odorheiu Secuiesc, cu 12 echipe la start, campioana devenind Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

La Odorheiu Secuiesc a avut loc turneul final al Ligii de Tineret U15 la fotbal feminin, competitie rezervata jucatoarelor nascute in 2002 sau mai mici. Nivel competitional la care a fost calificata si AS Independenta Baia Mare.

Cele 12 echipe prezente la turneul final au fost impartite in patru grupe. Fetele antrenate de prof. Octavian Dragomir au facut parte din grupa cu Juventus Timisoara si Olimpia Cluj-Napoca.

Baimarencele s-au impus cu 9-2 in fata timisorencelor si au pierdut cu 0-4 confruntarea cu clujencele. In urma acestor rezultate, Independenta a incheiat grupa pe locul secund, evoluand in continuare pentru locurile 5-8. Soarta primului meci, disputat cu Universitatea Alexandria, a fost decisa la loviturile de departajare: 3-2 pentru Independenta.

A urmat duelul cu CS Nicu Gane Falticeni, terminat si el la egalitate dupa timpul regulamentar de joc. Echipa din Baia Mare a fost si de aceasta data inspirata la penalty-uri: 2-1. In clasamentul final, Independenta s-a clasat pe locul 5, podiumul aratand astfel: locul 1 – Vasas Femina, locul 2 – CSS Targoviste, locul 3 – Olimpia Cluj.

AS Independenta Baia Mare, antrenor, prof. Octavian Dragomir: Denisa Bucsa, Denisa Pintea, Ana-Maria Florean, Alexandra Muresan, Andreea Crisan, Andreea Indrecan, Dariana Szalay, Andreea Domnita, Raluca Dragos, Maria Dragan, Madalina Miklos, Larisa Muresan si Oana Tamas.

Informatii furnizate de AJF MM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2