FOTBAL JUDEȚEAN – Zorile Moisei dă piept cu Bradul Vișeu de Sus. Meci al orgoliilor

Reclame home 1
Reclame home 1
FOTBAL – LIGA A 4-A, SERIA NORD – ETAPA 7 în acest final de săptămană. Mai precis, duminică, 16 octombrie 2022, moiseienii sunt așteptați în număr cât mai mare să susțină echipa de fotbal ”ZORILE MOISEI” în etapa 7 din Liga a 4-a Seria Nord, meci considerat a fi în deplasare pentru echipa din Moisei, gazdă fiind echipa de fotbal „BRADUL VIȘEU DE SUS”. Vișeuanii au ales să dispute partida de duminică pe terenul de fotbal LIVADA din Moisei din cauza lucrărilor de modernizare care se execută în acest moment la terenul de fotbal din Vișeu de Sus.
Așadar, duminică, 16 octombrie, de la ora 13:00 va juca echipa de Juniori, iar fluierul de start la meciul seniorilor se va da la ora 15.00. În etapa precedentă, Zorile Moisei s-a impus cu scorul de 3-1 în fața echipei ACS Salina Ocna Șugatag, într-un meci care s-a disputat pe terenul celor de la Moisei.
În etapa cu numărul 7 ACS Salina Ocna Șugatag va da piept cu AS Remeți, Avantul Barsana va juca împotriva CS Plimob Sighet, ACS Recolta Săliștea de Sus va întalni AS Iza Dragomirești. În clasamentul golgheterilor, Zorile Moisei îl are pe locul 3 la număr de goluri marcate pe Tomoiagă Vasile Daniel, pe 4 pe Coman Gheorghe sau pe 22 pe Tomoiaga Viorel Bogdan.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole