Fotbal: Leo Messi (FC Barcelona) a castigat pentru a cincea oara trofeul Gheata de Aur

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a castigat pentru a cincea oara trofeul Gheata de Aur, informeaza un comunicat al clubului, informeaza AGERPRES.

Capitanul formatiei catalane a fost recompensat astfel pentru cele 34 de goluri marcate sezonul trecut in La Liga in cele 36 de meciuri disputate.

Evenimentul, care a avut loc la sediul Antiga Fabrica Estrella Damm din Barcelona, a fost prezidat de presedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, fiind prezenti si directorii Silvio Elias si Xavier Vilajoana, precum si Pep Segura, Eric Abidal, Guillermo Amor, Ramon Planes, Jordi Roura, Aureli Altimira si coechipierii lui Messi, Sergio Busquets si Sergi Roberto.

Cinci copii de la Centrul de Cancer Pediatric din Barcelona, un spital care a beneficiat de suportul financiar al Fundatiei Leo Messi, au prezentat Gheata de Aur, alaturi de litere care formau numele ”MESSI”.

Argentinianul i-a depasit pe egipteanul Mohamed Salah (Liverpool, 32 goluri) si englezul Harry Kane (Tottenham, 30 de goluri).

In sezonul 2009/2010, Messi a castigat trofeul marcand 34 de goluri, in 2011/2012 l-a cucerit marcand 50 de goluri, in 2012/2013 a obtinut distinctia dupa ce a reusit 46 de goluri, apoi in 2016/2017 a reusit 37 de goluri.

”Nu m-am asteptat la toate aceste trofee cand am inceput fotbalul. Visul meu a fost, evident, sa fiu profesionist, dar nu mi-am imaginat atat de mult. Este rezultatul muncii, al efortului si, mai presus de toate, al coechipierilor. Joc in cea mai buna echipa din lume, am coechipieri care sunt cei mai buni din lume pe posturile pe care joaca, iar asta face totul mai usor si pot obtine aceste premii”, a spus Messi.

FC Barcelona este lider in prezent in La Liga dupa 16 etape.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2