Fotbal. Liga 3: FCM Baia Mare a pierdut la scor meciul cu Metalurgistul Cugir (4-1)

Lipsita de aportul a doi titulari de baza, Alin Bota si Marius Hodor, echipa FC Municipal Baia Mare a pierdut la scor meciul de sâmbata dupa-amiaza, din etapa a 19-a, cu Metalurgistul Cugir, din deplasare. In urma acestui rezultat, echipa din judetul alba a revenit pe primul loc in clasamentul seriei a 5-a din Liga a 3-a si spera sa poata promova la finalul sezonului in esalonul al doilea.

Baimarenii au deschis scorul prin Urs, in min. 25, dupa o lovitura libera pe care Durus a executat-o in careu. Apoi, gazdele au egalat prin Cristea (34), pentru ca imediat dupa pauza golgeterul cugirenilor, Cirstean, sa transforme un penalty acordat pentru hent (49). In acea faza, Gherghel a primit galben si imediat a mai incasat unul, astfel ca din min. 53, FCM a jucat si cu un om mai putin. Apararea echipei noastre a cedat si astfel au mai venit alte doua goluri, prin Goronea (69), si Suteu (74)

FCM Baia Mare: B. Cârlan – Gherghel, Urs, D. Toma, Durus, Barbuloviciu (39, Raduneata; 55, R. Ardeleanu)), Vanca, V. Pop, M. Deac, Feraru (75, I. Muresan), D. Morar (64, V. Giurgiu). Antrenori: Dorin Toma si Cristian Bogdan

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1