Fotbal – Liga a II-a: Știința ținută în șah de Comuna Recea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

După Rapid București un alt nume mare ajunge pe cochetul stadion din comuna Recea. Universitatea Craiova, echipa susținută de Adrian Mititelu și o bună parte dintre craioveni, a venit cu gândul la cele trei puncte și primul loc din clasament.

Dar, după cum au decurs ostilitățile în teren, nou promovata Recea s-a dovedit un adversar redutabil. Cu tribunele goale, dar cu parcarea și pajiștea pline de suporteri, meciul a fost unul spectaculos, cu răsturnări de scor și multe goluri.

0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3. Craiova deschide scorul dintr-un penalty și părea că echipa maramureșeană rămâne cu cele trei puncte câștigate în etapa trecută. Recea egalează înainte de pauză, iar acest lucru a contat pentru moralul din repriza a doua, când după patru  minute de la reluare maramureșenii preiau conducerea.

Craiova pune presiune, iar în minutul 60 egalează și doar după 6 minute preia conducerea printr-un gol marcat de Valentin Munteanu. Recenii nu cedează psihic după gol și la doar trei minute de la golul craiovenilor egalează prin Romeo Rus. Finalul a fost presărat cu gafe și ratări mari, însă nimeni n-a mai reușit să înscrie.

Craiova a revenit pe locul 1, cu 14 puncte, unul mai mult decât Rapid, pe care o va întâlni în etapa următoare. Recea a ajuns la 4 puncte strânse în șase etape și a urcat pe poziția a 18-a.

Următorul meci pentru Comuna Recea va fi tot pe teren propriu, iar adversară îi va fi o fostă multiplă campioană națională, Petrolul Ploiești.

CR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *