Fotbal – Liga a II-a: Știința ținută în șah de Comuna Recea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

După Rapid București un alt nume mare ajunge pe cochetul stadion din comuna Recea. Universitatea Craiova, echipa susținută de Adrian Mititelu și o bună parte dintre craioveni, a venit cu gândul la cele trei puncte și primul loc din clasament.

Dar, după cum au decurs ostilitățile în teren, nou promovata Recea s-a dovedit un adversar redutabil. Cu tribunele goale, dar cu parcarea și pajiștea pline de suporteri, meciul a fost unul spectaculos, cu răsturnări de scor și multe goluri.

0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3. Craiova deschide scorul dintr-un penalty și părea că echipa maramureșeană rămâne cu cele trei puncte câștigate în etapa trecută. Recea egalează înainte de pauză, iar acest lucru a contat pentru moralul din repriza a doua, când după patru  minute de la reluare maramureșenii preiau conducerea.

Craiova pune presiune, iar în minutul 60 egalează și doar după 6 minute preia conducerea printr-un gol marcat de Valentin Munteanu. Recenii nu cedează psihic după gol și la doar trei minute de la golul craiovenilor egalează prin Romeo Rus. Finalul a fost presărat cu gafe și ratări mari, însă nimeni n-a mai reușit să înscrie.

Craiova a revenit pe locul 1, cu 14 puncte, unul mai mult decât Rapid, pe care o va întâlni în etapa următoare. Recea a ajuns la 4 puncte strânse în șase etape și a urcat pe poziția a 18-a.

Următorul meci pentru Comuna Recea va fi tot pe teren propriu, iar adversară îi va fi o fostă multiplă campioană națională, Petrolul Ploiești.

CR

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2