Fotbal – Liga a III-a: CS Minaur sparge gheata si obtine prima victorie a sezonului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vineri dupa-amiaza, de la ora 17.00, CS Minaur a intalnit in deplasare pe Unirea Dej, intr-un joc din cadrul etapei a 4-a din Liga 3, seria 5. Baimarenii au inceput greoi sezonul, cu o infrangere la Turda (1-2), dupa care au urmat doua rezultate de egalitate, acasa cu Recea (1-1) si in deplasare cu Metalurgistul Cugir (1-1). A venit acest al patrulea meci si prima victorie a sezonului pentru Minaur.

Unicul gol al partidei s-a marcat in min. 10, cand Krisztian Szekely a trimis balonul in poarta dejenilor. Minaur a dominat destul de autoritar prima parte a jocului, cand si-a creat mai multe ocazii de poarta. Baimarenii au mai avut si o vara, sutul lui Razvan Rus din 15 m lateral dreapta fiind respins de portar, dupa care balonul a cazut pe bara si a iesit in corner.

Partea a doua a fost mult mai echilibrata decat prima, dar si asa dominarea a fost de partea echipei noastre. Am mai avut ocazii de poarta, dar rand pe rand Szekely, Musca au {ter au ratat oportunitatile avute. S-a terminat 1-0 pentru Minaur, s-a spart gheata, iar acesta poate fi un punct de plecare catre performanta pe care ne-o dorim.

Unirea Dej – CS Minaur Baia Mare: 0-1 (0-1)

Stadionul Municipal din Dej

Arbitri: Razvan Ladar (Zalau) – Lazar Flavius Seiche (Sanmihaiu Almasului), Alexandru Turia (Zalau). Observatori: Filon Vasile Marginean (Alba Iulia) si Toma Ivan (Bistrita)

Unirea Dej: Dorin Farcas – Radu Zaharia, Virgil Sabo, Mihai Kereki, Dan Plaian, Alex Blaj, Mihai Onicas, Bogdan Pop, Florin Blaj, Andrei Pop, Daniel Chifu

Rezerve: Cristian Pop – Alexandru Papp, Adrian Farcas, Ferenc Benko, Darius Satmar, Marius Catinean
Antrenori: Gheorghe Barbu, Ionut Bal

CS Minaur: Balazs Dombradi – Denis Lihet, Jean Prunescu, Razvan Lupu (46, Ciprian Durus), David Simion, Bogdan Piper, Andrei Coroian, Razvan Rus (70, Adrian {ter), Krisztian Szekely (78, Adrian Bedea), Valer Giurgiu, Brian Lemac (62, Alexandru Musca)

Rezerve: Alex Gudea – Alexandru Mitracu, Raul Stanciu
Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *