Fotbal – Liga a III-a: Minerul Baia Mare a parafat primul transfer al iernii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Alexandru Codrin Taciuc, fost jucator al celui mai grandios proiect al fotbalului romanesc, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, vine in vestiarul Minerului. In varsta de 23 de ani, jucatorul polivalent a semnat un contract cu reprezentantii clubului baimarean, valabil pana in anul 2020.

Alexandru Codrin Taciuc poate evolua pe posturile de mijlocas lateral stanga sau mijlocas lateral dreapta. Tanarul si-a facut debutul in fotbal la Academia „Gheorhe Hagi” (FC Viitorul), iar mai apoi a fost jucatorul cluburilor Fortuna Poiana Campina, Sighetu Marmatiei, Stiinta Miroslava, CSMS Iasi si CSM Resita.

„Ma bucur ca am semnat cu cei de la Baia Mare. Este cea mai buna decizie pe care o puteam lua acum. Sper sa imi fac treaba foarte bine, iar prin evolutiile mele sa ajut echipa cat mai mult. Si speram la finalul sezonului sa ne atingem obiectivele propuse”, a spus Alexandru Codrin Taciuc, noul mijlocas al echipei Minerul Baia Mare.

Transferul tanarului la echipa baimareana reprezinta un pas in fata pentru sustinerea obiectivelor propuse pentru acest sezon competitional.

„Dupa clasarea de la finalul turului ne consideram indreptatiti sa ne dorim implicarea in lupta pentru promovarea in Liga a II-a, motiv pentru care, in perioada urmatoare vom intari lotul de jucatori, atat cu sportivi cu experienta cat si cu tineri cu posibilitate de progres sportiv. Alexandru Codrin Taciuc este primul transfer din aceasta perioada, dar nu si ultimul, urmand ca in viitor sa anuntam si numele altor sportiv care au ales sa se alature proiectului echipei de fotbal Minerul Baia Mare”, a spus Ionut Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *