Fotbal – Liga a III-a: Minerul Baia Mare lupta pe teren propriu pentru a ramane pe podium

Etapa XXI a seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal, readuce echipa Minerul Baia Mare in fata propriilor suporteri pentru o confruntare pe teren propriu in care echipa antrenata de Dorin Toma si Vlad Ungureanu va intalni formatia AFC Unirea Tasnad. Partida va avea loc vineri, 5 aprilie cu incepere de la ora 17:00, pe Stadionul Viorel Mateianu.

“Nu este un joc usor chiar daca se afla pe locul 10. Sunt o echipa tanara, motivata care au in componenta si jucatori din Baia Mare, dornici de afirmare. Ne dorim victoria pentru a ramane pe podium.” a declarat inaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

In confruntarea din tur, baimarenii s-au intors cu un punct de pe terenul adversarilor, la finalul partidei scorul fiind 1-1. In prezent Minerul Baia Mare se afla pe locul III in clasamentul provizoriu, cu 40 de puncte, in timp ce adversarii ocupa locul X, cu 24 de puncte. Pentru a-si asigura pozitia pe podium, formatia baimareana are nevoie de o victorie, aceasta fiind la distanta de doar 3 puncte fata de ocupanta locului IV, CS Sanatatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

De la aceasta confruntare vor lipsi din lot Moldovan (suspendat), Danciu, Boje si Piper (accidentati).

Pentru etapa urmatoare, galbenii-albastri se vor deplasa la Rasnov pentru o confruntare cu formatia ACS Olimpic Cetate Rasnov, marti, 9 aprilie, ora 17:00.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1