Fotbal – Liga a III-a: Minerul Baia Mare pregatita sa isi ia revansa in fata formatiei ACS Sticla Ariesul Turda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Etapa cu numarul 25 a Ligii a III-a, seria V, readuce formatia baimareana Minerul Baia Mare pe teren propriu, unde va lupta pentru cele 3 puncte impotriva celor de la ACS Sticla Ariesul Turda. Partida are loc vineri, 26 aprilie, cu incepere de la ora 17:00 pe Stadionul Viorel Mateianu si va fi arbitrata de Varzan Aurel, asistenti Doarvoas Claudiu si Talpos Marius, observatori Papp Ioan si Albon Teodora.

“Ne asteapta o partida dificila in care avem de luat o revansa fata de cei din Turda. Nu am uitat modul in care am fost tratati in jocul tur. Vrem sa facem un joc bun si sa castigam cele 3 puncte pentru a avea sarbatori mai frumoase. Tuturor sustinatorilor nostri le dorim un “Paste fericit “alaturi de cei dragi!” a declarat inaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

In partida tur, galben-abastri s-au intors cu un punct de pe terenul adversarilor, scor final 2-2. Inaintea partidei Minerul Baia Mare ocupa locul III cu 49 de puncte, in timp ce ACS Sticla Ariesul Turda ocupa locul VII cu 36 de puncte.

Pentru etapa urmatoare, baimarenii se vor deplasa la ACS MSE Targu Mures, vineri, 3 mai.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *