Fotbal. Liga a IV-a Quick Mobile: ACS Fotbal Comuna Recea, campioana Maramuresului!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

comuna recea senioriCS Bradul Viseu de Sus – ACS Fotbal Comuna Recea 1-2 (1-1, 0-0)
ACS Fotbal Comuna Recea este noua campioana a judetului Maramures, dupa ce a dispus in finala de castigatoarea seriei Nord, CS Bradul Viseu de Sus. Partida, disputata pe stadionul “Viorel Mateianu”, la care au asistat aproximativ 500 de spectatori, s-a decis dupa prelungiri, dupa timpul regulamentar scorul fiind de 1-1.
Eroul celor de la Recea este Bogdan Dologa, care a inceput jocul ca rezerva, acesta intrand pe parcurs si marcand golurile care au consfiintit o victorie a gruparii antrenate de Marian Sabadas.
Intalnirea dintre cele doua a fost lipsita de spectacol, cu doua echipe care au preferat sa nu riste, de aici reiesind un meci lent, fara ocazii de poarta, ce a adus multa plictiseala in tribune. Scorul a fost deschis de CS Bradul Viseu de Sus, in minutul 62, prin Ionut Pop, dar avantajul formatiei de peste deal a durat numai cinci minute. Bogdan Dologa a restabilit egalitatea pentru formatia sa si a trimis meciul in prelungiri.
Aici, ambele grupari au adoptat aceeasi tactica, de a nu risca, dar disputa nu a ajuns la loviturile de departajare. Fiindca acelasi Bogdan Dologa a iesit la rampa, marcind in minutul 103. in cele 17 minute ramase pina la finalul prelungirilor Bradul Viseu de Sus nu a mai putut reveni si, astfel, ACS Fotbal Comuna Recea estenoua campioana a Maramuresului in Liga a IV-a Quick Mobile si va reprezenta judetul nostru la barajul pentru promovarea in Liga a III-a.

Pentru a spera la o promovare in esalonul trei, noua campioana a judetului este obligata sa-si imbunatateasca jocul, astfel sansele devin extrem de mici. In acest sezon, FRF a decis ca barajurile pentru promovarea in Liga a III-a sa aibe loc in doua manse, tur-retur, in 20, respectiv 27 iunie. Imperecherea judetelor care se vor duela la baraj se va cunoaste in 11 sau 12 iunie, cind la sediul FRF va avea loc sedinta tehnica. Felicitari noii campioane a Maramuresului, ACS Fotbal Comuna Recea si multa bafta la barajul pentru promovarea in Liga a III-a.
CS Bradul Viseu de Sus: Galbin – I. Perta, Gr. Popp, I. Pop, Fl. Moldovan, Balea, D. Tomoiaga, Cut, Fl. Vasile, Nemeti, Dolca. Rezerve: Mihali – Ciolpan, D. Moldovan, Viciunka, Atilla Ghinda jr. Antrenor: Gheorghe Ratiu
ACS Fotbal Comuna Recea: Lovasz – Mateas, Hodis, D. Morar, Cuc, B. Pasca, Riza, Andrean, Voivod, C. Popan, David. Rezerve: Balaj – Dologa, Chisiu, Bota, Petrus, Filip, Ciuntu. Antrenor: Marian Sabadas
Arbitri: Cristian Codrea – Cristian Lucaci, Radu Despa. Rezerva: Razvan Necrici. Observator: Edmund Necula.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *