Fotbal: Luis Suarez ar putea fi indisponibil o luna

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luis Suarez, fotbalistul echipei FC Barcelona, inlocuit in prima repriza a meciului de vineri de la Bilbao (0-1), a suferit o accidentare musculara la gamba, a anuntat sambata campioana Spaniei, ce ar putea fi lipsita o luna de atacantul uruguayan, potrivit AFP, titreaza Agerpres.

“Sufera de o accidentare la muschiul solear de la piciorul drept”, a scris Barca intr-un comunicat, fara sa precizeze cat timp va fi indisponibil jucatorul.

Potrivit unor media spaniole, printre care ziarul catalan El Mundo Deportivo, Suarez va pierde meciul de acasa cu Betis Sevilla, de pe 25 august, din etapa a doua a campionatului, si are sanse mici sa fie apt de joc pentru intalnirea din deplasare cu Osasuna de pe 31 august.

Suarez ar putea reveni doar in derby-ul cu Valencia de pe 14 septembrie, dupa ce La Liga va fi intrerupta pentru meciurile echipelor nationale.

Absenta lui este o noua lovitura grea pentru Barca, ce nu a contat la Bilbao pe marea sa vedeta Lionel Messi, nerefacut complet dupa o accidentare la gamba. Argentinianul ar putea totusi reveni impotriva lui Betis.

Barca nu mai pierduse in prima etapa din La Liga din 2008.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2