septembrie 28, 2021

Fotbal: Maradona a anuntat ca revine ca antrenor la Gimnasia y Esgrima La Plata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Legendarul Diego Maradona si-a anuntat revenirea in functia de antrenor al echipei argentiniene de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata, la doar doua zile dupa ce demisionase, transmite AFP.

”Sunt foarte fericit sa va anunt ca raman antrenor la Gimnasia”, a scris Maradona in retelele de socializare, explicand ca revenirea sa in functia pe care o parasise marti a survenit dupa restabilirea unitatii in cadrul clubului.

”Noi toti am convenit la unitatea politica a clubului”, a subliniat Maradona.

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat intr-o conferinta de presa ca fostul campion mondial s-a razgandit dupa ce candidatii la functia de presedinte al clubului au ajuns la un acord sa lase deoparte dezacordurile inaintea alegerilor de sambata, a relatat Agerpres.

Maradona a preluat functia in luna septembrie, cu conditia ca presedintele Gabriel Pellegrino sa ramana la conducere, iar decizia acestuia de a nu candida la alegeri a provocat demisia surpriza a lui Pibe de Oro. Nu este clar daca Pellegrino va fi unicul candidat la alegerile de sambata. Diego Maradona a pierdut primele sale trei meciuri pe banca echipei din La Plata, dar de atunci a castigat trei din cinci partide, echipa fiind pe antepenultima pozitie in clasament si, in continuare, in pericol de retrogradare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2