Fotbal. Meci amical: FCM Baia Mare a castigat la limita meciul cu SE Cigand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata dimineata, stadionul „Vioel Mateiuanu” a fost gazda partidei amicale dintre FCM Baia Mare si echipa maghiara SE Cigand, joc castigat la limita de gruparea gazda. Unicul gol al partidei a fost marcat de Morar (65). FCM este deja de aproape doua saptamani in pregatire, sustinand la mijlocul saptamanii si un meci oficial, 10-1 cu Speranta Coltau, in prima faza a Cupei Romaniei.

Partida a fost arbitrata la centru de Cristian Codrea (prima repriza) si de Cristian Balaj (repriza a doua), in timp ce asistenti au fost Cristian Lucaci si Bogdan Muresan. Antrenorii echipei baimarene au incercat mai multi jucatori in fata echipei de liga a treia din tara vecina, inclusiv dintre cei care au participat la trialul organizat de club. FCM va juca urmatorul amical miercuri, de la ora 11.00, cu FC Zalau, in deplasare.

FCM: Bota (46, Cirlan; 69, Iura) – Durus (46, V. Gherghel; 80, Antal), Hodor (46, Pasca), Urs (71, Rogojan), Gherman (60, Chiorean), Leonte (60, Dologa), Vanca (46, Avadanei), Bogman (46. Giurgiu), V. Pop (46, Raduneata; 78 Khadim), Deac (46, Ardeleanu; 85, M. Gherghel), Coman (46, Morar; 81, Pomean). Antrenori: Dorin Toma si Cristian Bogdan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2