septembrie 17, 2021

Fotbal: Meciul amical Germania – Olanda, anulat ”din motive de securitate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

fotbal-romania-danemarcaMeciul amical de fotbal dintre reprezentativele Germaniei, campioana mondiala en titre, si Olandei, programat marti seara, la Hanovra, a fost anulat cu doua ore inainte de start, ”din motive de securitate”, a anuntat politia, fara a oferi mai multe amanunte.

Spectatorii, care se pregateau sa aduca un omagiu victimelor atentatelor teroriste de vineri, de la Paris, au parasit arena in urma unei alerte cu bomba, a anuntat cotidianul Gazzetta dello Sport. Cancelarul german Angela Merkel era asteptata la meci, alaturi de alti ministri ai guvernului, in semn de solidaritate cu Franta. De asemenea, doi ministri olandezi, ministrul Apararii, Jeanine Hennes, si cel al Sanatatii si Sportului, Edith Schippers, venisera la meci.

Inaintea anularii meciului, politistii au izolat o zona din exteriorul stadionului, dupa descoperirea unui colet suspect, potrivit AFP. Meciul era prevazut sa se desfasoare de la ora 21,45 (ora Romaniei).

”Am avut avertizari concrete ca cineva din stadion doreste sa detoneze explozibili”, a declarat, pentru DPA, seful politiei din Hanovra, Volker Kluwe. Ministrul german de interne Thomas de Maiziere si omologul sau in Saxonia Inferioara, unde se afla Hanovra, vor sustine o conferinta de presa marti seara, a mai precizat DPA, citata de Agerpres.

Componentii nationalei Germaniei au fost afectati de incidentele de la Paris, deoarece ei disputau la acea ora un meci amical cu Franta, chiar pe Stade de France, locul unuia dintre atentate. Toata delegatia germana a petrecut noaptea de vineri spre sambata in vestiarele Stade de France.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2