Fotbal: Meciul dintre Viitorul Ulmeni – Unirea Mirsid s-a incheiat cu scorul de 2-2

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Viitorul Ulmeni, campioana Maramuresului, a intalnit ieri, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, campioana Salajului, Unirea Mirsid. Prima confruntare dintre cele doua campioane s-a incheiat cu scorul 2-2, golurile fiind inscrise de Sergiu Costin (min. 14) si Alexandru Ignat (min. 51, din penalty), respectiv de Ciprian Pavel (min. 12, 75). Jocul a fost arbitrat la centru de satmareanul Rares Vidican, asistat de Doru Lucaciu (Cluj-Napoca) si Ovidiu Timar (Marghita). Observatori ai jocului au fost desemnati Ivan Toma (Bistrita) si Sergiu Neichi (Satu Mare).

Viitorul a devenit campioana Maramuresului dupa ce a castigat 17 dintre cele 18 meciuri disputate in seria Sud si s-a impus cu scorul general de 8-2 de Avantul Barsana in finala Ligii 4. Unirea Mirsid a ajuns la baraj dupa ce a bifat 21 de victorii si un egal in cele 24 de jocuri presupuse de campionatul Ligii a patra din Salaj.

Jocurile se desfasoara in sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecarei echipe. In situatia in care, dupa disputarea celor doua jocuri de baraj, egalitatea se mentine (la puncte si golaveraj), golurile marcate in deplasare conteaza dublu si se declara castigatoare, echipa cu cel mai bun golaveraj. Daca si in aceste conditii egalitatea persista, jocul retur se va prelungi cu doua reprize a cate 15 minute. In cazul in care egalitatea se mentine si dupa reprizele de prelungire, echipa castigatoare va fi desemnata in urma executarii loviturilor de departajare.

Returul are loc sambata urmatoare, in 22 iunie, de la ora 17:30.

Informatii si foto: AJF MM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2