Fotbal: Minerul a stabilit pentru luni reunirea lotului. Primul meci amical, pe 20 iulie

home camp2
home camp2
home camp2

Luni, la ora 10.00, la stadionul “Viorel Mateianu” se va reuni lotul echipei de Liga 3, CS Minerul Baia Mare, sub conducerea antrenorilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu si Marius Marian. In prima saptamana jucatorii vor efectua un antrenament zilnic, pentru reacomodarea cu efortul, iar pe 15 iulie este prevazuta vizita medicala.

Primul meci amical va avea loc pe 20 iulie, in deplasare, cu Unirea Dej (colega din seria a 5-a). Urmeaza o dubla cu CSM Satu Mare (a promovat in acest sezon in Liga 3), primul meci urmand sa aiba loc pe 27 iulie (deplasare), iar al doilea acasa, in data de 31 iulie. Mai apoi, in zilele de 3 si 7 august urmeaza o noua dubla, cu Gloria Bistrita (nu a fost stabilita inca locatia pentru fiecare data – un meci in Baia Mare si unul in Bistrita), iar pe 10 august va fi un meci acasa cu Unirea Dej.

La inceputul lunii august este preconizat un semicantonament pe plan local. Un prim meci oficial ar putea avea loc in 14 august, data la care sunt programate meciurile din faza a doua nationala din Cupa Romaniei. In prima faza intra Progresul Somcuta Mare, echipa ce a castigat intrecerea judeteana, iar daca va trece mai departe, e posibil ca Progresul sa joace impotriva CS Minerul.

Inscrierile pentru noul sezon de Liga 3 se fac pana in data de 15 iulie. Prima etapa la nivelul celui de-al treilea esalon este programata pe 24 august.
Vor pleca mai multi jucatori, vor veni altii, cert este ca in aceste zile conducerea tehnica si cea administrativa muncesc din greu pentru un lot cat mai bun.

Informatii: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *