Fotbal: Minerul Baia Mare joaca, astazi, la Bistrita

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Meci in deplasare pentru echipa Minerul Baia Mare. Formatia antrenata de Dorin Toma va disputa in cadrul celei de-a XII-a etape a seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal partida impotriva ACS Unu Fotbal Club Gloria. Meciul va avea loc vineri, 9 noiembrie, cu incepere de la ora 14:00.

Cu moralul ridicat si neinvinsa in cele 12 meciuri disputate pana acum, Minerul Baia Mare trateaza deplasarea la Bistrita cu gandul la victorie. Echipa pe care tehnicianul Dorin Toma o va alinia la linia de start are trei absente. Este vorba despre Sorin Serban, jucator convocat la lotul national de junior Under 19, dar si Marius Feraru si Calin Borota, ambii find accidentati.

Dorin Toma, antrenor echipa Minerul Baia Mare: „Mergem la Bistrita cu gandul de a lua cele trei puncte pentru a ramane in partea din fata a clasamentului.  Acest lucru nu inseamna insa ca va fi un meci usor. Respectam toti adversarii. Toate echipele din serie sunt destul de apropiate ca valoare. In plus, atunci cand joaca acasa impotriva unei echipe de pe primele locuri, toate echipele incearca sa faca un meci bun.”

Inaintea disputarii partidei din cadrul etapei a XII-a, ACS Unu Fotbal Club Gloria ocupa locul al XIV-lea in clasamentul provizoriu al seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal, in timp ce Minerul Baia Mare se afla pe pozitia a III-a, la egalitate de puncte (25 de puncte) cu ocupanta locului secund, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Informatii preluatede la CS Minaur.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *