Fotbal: Minerul Baia Mare lupta impotriva echipei CSM Avantul Reghin, pe Stadionul “Viorel Mateianu”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general


Etapa cu numarul 23 ii readuce pe galben-albastri in fata propriilor suporteri pentru o noua confruntare pe teren propriu in care vor intalni formatia CSM Avantul Reghin. Partida va avea loc sambata, 13 aprilie cu incepere de la ora 17.00, pe Stadionul Viorel Mateianu. De la aceasta confruntare vor absenta Danciu si Boje (accidentati).

“Ne asteapta un joc foarte greu cu o echipa solida si cu jucatori de mare experienta. Ne dorim sa facem un joc bun si sa castigam cele 3 puncte”, a declarat inaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

In confruntarea din tur, baimarenii au adus acasa toate cele 3 puncte de pe terenul adversarilor, la finalul partidei scorul fiind 2-0 pentru baimareni. In prezent Minerul Baia Mare se afla pe locul III in clasamentul provizoriu, cu 40 de puncte, in timp ce adversarii ocupa locul VII, cu 33 de puncte. Pentru a-si asigura pozitia pe podium, formatia baimareana are nevoie de o victorie, aceasta fiind la distanta de doar 3 puncte fata de ocupantele locului IV, CS Sanatatea Servicii Publice Cluj-Napoca si ACS Olimpic Cetate Rasnov.

Pentru etapa urmatoare, galben-albastri se vor deplasa la Cluj pentru o confruntare cu formatia CS Sanatatea Servicii Publice Cluj-Napoca, samtata, 20 aprilie, ora 17.00.

Informatii: CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *