Fotbal: Minerul castiga primul amical al verii cu 5-0

Sectia de fotbal a CS Minaur Baia Mare a disputat sambata dimineata primul meci amical din aceasta vara. Baimarenii s-au deplasat la Dej, pentru meciul cu Unirea din localitate, colega de serie in Liga 3. Minerul s-a impus cu 5-0 (3-0), dupa un meci pe care l-a dominat net.

Baimarenii au deschis scorul in min. 18 prin Brian Lemac, apoi Valer Giurgiu a marit diferenta la trei goluri in urma unei “duble”, in min. 41 si 45, la pauza scorul fiind favorabil echipei pregatote de Dorin Toma cu 3-0. Si dupa reluare cei care au marcat au fost tot baimarenii, prin Sandu Bococi (58) si Alexandru Musca (72).

Minerul in prima repriza: Gudea (25, Balazs) – Lihet, Prunescu, Lupu, Serban, Giurgiu, Piper, Razvan Rus, Stanciu, C. Tututa, Lemac.

Minerul in repriza a doua: Danciu (67, Iuhasz) – Durus, Suciu, David Simion, Serban, Coroian, Bococi, Lihet, Cubas, Groza, Musca.

Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu si Marius Marian

Echipa noastra mai are perfectate si alte jocuri de verificare. Primul dintre acestea va fi in 24 iulie, de la ora 12.00, acasa, cu CFR II Cluj. Apoi, pe 27 iulie, Minerul va juca la Satu Mare cu CSM, iar pe 31 iulie va avea loc revansa cu satmarenii, in Baia Mare. In zilele de 3 si 7 august va avea loc o dubla cu Gloria Bistrita, iar in 10 august este programat returul cu Unirea Dej, in Baia Mare.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Dombradi Donat

    Numele portarului de rezerva de la Minaur este Dombradi Balazs, Dombradi fiind numele de familie iar Balazs prenumele.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1