Fotbal: Minerul isi propune sa obtina toate cele trei puncte in meciul cu Galda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sambata, de la ora 17.00, Minerul va juca pe teren propriu cu Industria Galda de Jos, intr-o partida din cadrul etapei a 5-a din liga 3. Un meci pe care echipa pregatita de Dorin Toma si-a propus sa-l castige. Echipa din judetul Alba nu sta deloc bine in clasament, insa a avut evolutii oscilante si, tocmai de aceea, poate fi extrem de periculoasa.

Ind. Galda a jucat la Recea si a pierdut cu 8-2, iar mai apoi, la mijlocul saptamanii, in Cupa Romaniei, s-a impus cu 4-3 in meciul cu Avantul Reghin, obtinand astfel calificarea in 16-imile de finala, acolo unde va intalni pe divizionara din liga secunda, Petrolul Ploiesti. Practic, intre deplasarile de la Minerul si sambata viitoare la Dej, se intercaleaza partida cu Petrolul (25 septembrie).

“Speram intr-un rezultat pozitiv intrucat avem nevoie de puncte ca de aer. Moralul este scazut din pricina esecurilor din Liga a 3-a si trebuie sa ne adunam pana nu este prea tarziu. O victorie ar fi aur pentru noi”, a spus Marcel Georgiu, presedintele celor de la Galda.

Minerul s-a pregatit acasa in ultimele zile si crede in sansa ei de a recupera punctele care o separa de fruntea clasamentului. La meciul cu Galda nu va putea juca Brian Lemac, care este suspendat o etapa, el fiind sanctionat cu cartonas galben in fiecare meci din tur.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *