Fotbal: Minerul se impune cu 2-1 in meciul din deplasare cu CSM Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata dimineata, echipa de fotbal Minerul a disputat cel de-al treilea amical din aceasta vara, in deplasare, cu CSM Satu Mare, echipa nou promovata in Liga 3. La capatul unui meci viu disputat, Minerul s-a impus cu 2-1 (1-0). Scorul a fost deschis de Brian Lemac (min. 38), pentru ca in partea a doua Alexandru Musca sa mareasca diferenta la 2-0 (min. 52). Gazdele, antrenate de Zoltan Ritli, au redus din handicap in min. 61, iar cum pana la final nu s-a mai marcat niciun gol, Minerul a castigat cu 2-1.

Formula de start pentru Minerul: Danciu – Durus, Suciu, Lupu, Sorin Serban, Osan, Cubas, C. Tututa, S. Bococi, Bedea, Lemac.

Minerul in repriza a doua: Gudea (65, Dombrady) – Lihet, Prunescu, David Simion, Sandor, Piper, Giurgiu, R. Rus, Stanciu, Groza, Musca.

Amicale jucate pana acum

Unirea Dej – Minerul: 0-5 (0-3); Brian Lemac (18), Valer Giurgiu (41 si 45), Sandu Bococi (58) si Alexandru Musca (72).

Minerul – CFR II Cluj Napoca: 0-0

CSM Satu Mare – Minerul: 1-2 (0-1); Brian Lemac (38), Alexandru Musca (52)

Echipa pregatita de Dorin Toma, Vlad Ungureanu si Marius Marian are perfectate si alte jocuri de pregatire. Pe 31 iulie va avea loc revansa cu echipa din Satu Mare, pe terenul echipei noastre. In zilele de 3 si 7 august va avea loc o dubla cu Gloria Bistrita, iar in 10 august este programat returul cu Unirea Dej, in Baia Mare.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole