Fotbal: N-ai platit salarii si prime, dar ai sa dai 20.000 de Euro pentru o nocturna mobila

PNL

fcm1Am prezentat ieri programul optimilor de finala al Cupei Romaniei la fotbal, faza in care si-a facut loc, spre cinstea ei, si FCM Baia Mare, una dintre cele patru echipe din esaloanele inferioare care a ajuns aici. Stadionul “Viorel Mateianu” este in custodia autoritatilor locale de mai multi ani, si arata jalnic. S-au bagat o gramada de bani pe hartie in acest stadion, si mult mai multi in ceea ce reprezinta Dealul Florilor si casutele de acolo.

Tribuna a doua a stadionul nu poate fi folosita, iar restul stadionului arata destul de prost. Nu vorbim de inexistentele conditii de igiena, de toaletele care nu exista. Nici macar un pahar de apa nu este de unde bea. E bine ca Steaua vine in Baia Mare. Merita sa dai un miliard de lei pentru a aduce o nocturna. Dar si mai bine e sa-ti platesti oamenii care vor juca impotriva Stelei si sa nu tot bagi bani aiurea in nimic. Pentru ca nu vor putea intra in tribune mai mult de 7.000 de oameni, iar biletul de intrare, sa-ti poti plati toate cheltuielile, ar trebui sa fie minim vreo 35 de lei.

FCM Baia Mare a cazut in optimi tocmai cu Steaua, detinatoarea trofeului si campioana en-titre. Evident ca toata lumea isi doreste ca meciul sa aiba loc in Baia Mare, chiar daca acesta a fost programat pentru joi, 29 octombrie. Liga2.ro spune ca “maramuresenii platesc 20.000 de euro pentru o nocturna mobila ca sa poata juca pe teren propriu contra campioanei. FCM Baia Mare a contractat deja o firma din Italia, care va aduce nocturna, la jocul din optimile Cupei Romaniei, cu Steaua.

Oficialii echipei vor cu tot dinadinsul sa dispute partida pe teren propriu, iar FRF le-a dat timp sa se ocupe de organizare, locul de disputare al jocului fiind inca nestabilit. FCM Baia Mare are timp pana cu 10 zile inainte de meci sa comunice locatia de disputare a jocului. Stadionul trebuie sa fie insa dotat si cu nocturna, iar oficialii baimareni au ales sa apeleze la o nocturna mobila, pentru ca stadionul nu dispune de o astfel de instalatie. A fost contractata o firma din Italia, care va aduce o istalatie de nocturna, contra sumei de 20.000 de euro. Pentru ca meciul sa se poata disputa, trebuie doar ca italienii sa prezinte un certificat care sa ateste faptul ca nocturna are 1000 de lucsi, iar acesta sa fie verificat de observatorul partidei si de reprezentantii televiziunii care va transmite partida”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene kake, minerul merge aproape ca ceasurile elvetiene si, daca continua asa, in mai putin de un an jucam in liga 1. hai nu sta tzapin, daca tot are balta peste, baga niste gloante si in stadion. 4 becuri adevarate si citeva mii de scaune nu cred ca costa chiar asa de mult.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1