Fotbal: Pana acum s-au inscris 26 de echipe in Liga 2, doua mai putine decat cele 28 propuse

Reclame home 1
Reclame home 1

20 iulie a fost data limită pentru înscrierea în eşalonul secund, termen până la care s-au înscris 26 de echipe pe cele 28 de locuri disponibile. Cea mai mare surpriză o constituie înscrierea Coronei Braşov, club despre care se stia ca renunta la sectia de fotbal. În schimb, Vasluiul nu a făcut niciun demers de a se înscrie în campionat, în timp ce Motru a ales sa continue in Liga 3.

„Vaslui şi Motru nu s-au înscris, Minerul alegând să joace în eşalonul terţ” a explicat Auraş Braşoveanu, preşedinte al LPF2, al echipei Farul Constanţa, dar şi reprezentant al Ligii a II-a în Comitetul Executiv al FRF, care a confirmat şi informaţia privind Corona: „Da, este adevărat, s-a înscris şi Corona. Îşi fac ei echipă”

Preşedintele LPF2, Auraş Braşoveanu a confirmat că se va merge pe un sistem cu două serii de câte 13 echipe, împărţirea urmând a se face pe criteriu geografic. Comitetul Executiv din 12 august va oficializa componenţa celor două grupe, din care, cel mai probabil, vor retrograda ultimele patru clasate în fiecare serie

„Avem 26 de echipe înscrise în campionat. Vom merge cu câte 13 echipe pe serie. Până pe 12 august când va fi Comitetul Executiv, se vor creiona şi cele două serii. Când vom pune echipele pe hârtie, vom vedea cum se va face împărţirea geografică în funcţie de distanţe. În ceea ce priveşte retrogradarea, înainte picau cinci, dar având în vedere că sunt doar 13 echipe, vor retrograda patru, de la locul 10 în jos a explicat oficialul Farului.

Seria I: Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacău, CF Brăila, Gloria Buzău, Rapid CFR Suceava, Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, FCM Dorohoi, FC Voluntari, CS Baloteşti, Fortuna Poiana Câmpina.

Seria a II-a: ACS Poli Timişoara, Corona Braşov, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, Gloria Bistriţa, FC Olt Slatina, FC Academica Argeş Piteşti, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, Unirea Tărlungeni, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole