Fotbal: Patru jucatori noi la echipa Minerul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni a avut loc reunirea lotului echipei de Liga 3, CS Minaur Baia Mare, sub conducerea antrenorilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu si Marius Marian. Intre timp, conducerea clubului a perfectat patru transferuri, pe langa cele facute deja.

Jean Prunescu – fundas central, nascut in 6 iulie 1989, la Bucuresti. Are 1.85 m si a mai jucat in cariera la Steaua Bucuresti II, Gloria Buzau, Astra II Giurgiu, Inter Clinceni, Vointa Snagov, Petrolul Ploiesti (imprumutat in ultimul sezon la Dacia Unirea Braila).

Brian Ronald Lemac – atacant, nascut in 15 septebrie 1995, la Sighetu Marmatiei. Are 1.85 m si 77 kg. El a mai jucat la “U” Cluj Napoca, Pandurii Targu Jiu, Metalurgistul Cugir, iar in returul sezonului trecut a evoluat pentru ACS Fotbal Comuna Recea. A semnat un contract pe un an cu CS Minaur.

Vlad Sorin Suciu – fundas central, nascut in 16 noiembrie 1996, la Constanta. A jucat pentru Farul Constanta, dar ultimul club unde a fost legitimat este Unirea Slobozia.

Alexandru Georgian Musca – atacant, nascut in 27 martie 1996, la Constanta. A mai jucat la Farul Constanta, Dunarea Braila, Daco-Getica Bucuresti, Otelul Galati si CSM Medgidia. Are 62 de meciuri jucate in Liga 2.

Trebuie sa mai spunem ca alti doi fotbalisti de la CS Minaur si-au prelungit intelegerile. Este vorba de portarii Alex Gudea si Eduard Iuhasz.

Primul meci amical va avea loc pe 20 iulie, in deplasare, cu Unirea Dej (colega din seria a 5-a). Urmeaza o dubla cu CSM Satu Mare (a promovat in acest sezon in Liga 3), primul meci urmand sa aiba loc pe 27 iulie (deplasare), iar al doilea acasa, in data de 31 iulie. Mai apoi, in zilele de 3 si 7 august urmeaza o noua dubla, cu Gloria Bistrita (nu a fost stabilita ordinea – un meci in Baia Mare si unul in Bistrita), iar pe 10 august va fi un meci acasa cu Unirea Dej.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2