Fotbal: Pentru a ramane in varful clasamentului, Minerul Baia Mare trebuie sa aduca puncte de la Reghin

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Partida dificila pentru Minerul Baia Mare. Echipa antrenata de Dorin Toma va juca in deplasare impotriva celor de la CSM Avantul Reghin. Confruntarea, care va avea loc in cadrul etapei a VIII-a a seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal, se va desfasura vineri, 12 octombrie cu incepere de la ora 15:00.

In partida sustinuta impotriva celor de la CSM Avantul Reghin, antrenorul Dorin Toma nu se va putea baza pe serviciile lui Sorin Serban, jucatorul fiind convocat la lotul national al Romaniei Under 19. De asemenea, in ziua jocului vor lipsi si Bogdan Jeler si Razvan Ardelean, ambii fiind accidentati.

„Este o deplasare grea, pe terenul unei echipe unde Miercurea Ciuc si Sanatatea Cluj, doua echipe foarte bune, nu au reusit sa ia puncte. Dar pornim acest duel motivati, cu gandul la victorie si vom alinia la start o echipa ofensiva pentru a castiga acest joc”, a spus antrenorul Dorin Toma.

Etapa anterioara, Minerul Baia Mare a remizat ( scor 0-0) pe teren propriu cu echipa ACS Olimpic Cetate Rasnov. De asemenea, adversarul baimarenilor de vineri a terminat la egalitate partida cu Gloria Bistrita, scor 1-1.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *