septembrie 19, 2021

Fotbal: Prima editie a cupei “Robert Schuman”, Luxemburg – Dancus, atacant si prefectul Moldovan, portar. Capitanul echipei a fost Gica Popescu // GALERIE FOTO

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cadrul evenimentelor pregatite de Ambasada Romaniei la Luxemburg sub egida presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, pe stadionul “Camille Polfer” s-a desfasurat miercuri seara, pe o ploaie mocaneasca, prima editie a cupei “Robert Schuman” la fotbal.

Delegatia maramureseana prezenta a format o echipa de fotbal valoroasa, avandu-l ca si capitan pe Gica Popescu, iar printre coechipieri pe Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei si pe vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Doru Ioan Dancus – in pozitiile de atacanti. Prefectul de Maramures, Vasile Moldovan a jucat pe post de portar, in timp ce jucatori au fost consilierii judeteni Dorel Orza, Sorin Pop, dar si membri iscusiti cu mingea de fotbaldin aparatul de specialitate al Consiliului Judetean si ai Ansamblului Folcloric National ”Transilvania”.

Tribunele stadionului au fost mai pline ca niciodata de suporteri ai ambelor echipe, printre acestia fiind si romani din diaspora, dornici sa vada un meci unic prin componenta lotului.

Echipa de fotbal compusa din reprezentantii misiunilor diplomatice in Marele Ducat de Luxemburg si ai Comisiei Europene s-a dovedit un adversar puternic in meciul cu echipa maramureseana si golurile nu s-au lasat asteptate. Scorul final dupa expirarea timpului regulamentar de joc a fost 3-3.

Din partea maramuresenilor, golurile au fost marcate de Adrian Mladinoiu – un gol si Doru Ioan Dancus – doua goluri. Vasile Moldovan a aparat ca un adevarat portar profesionist mai multe faze periculoase la poarta, in ciuda terenului imbibat cu apa si a noroiului din fata portilor.

Pentru a stabili un castigator al meciului s-a apelat la loviturile de departajare de la punctul de 11 metri, in urma carora echipa formata din reprezentantii misiunilor diplomatice in Luxemburg a castigat cupa. Cele doua echipe s-au felicitat reciproc si au promis ca vor continua evenimentul “Let’s play for Europe” si pe viitor.

Chiar daca scorul, dupa expirarea timpului regulamentar a fost egal, iar in urma loviturilor de departajare doar o echipa a castigat cupa, adevaratii castigatori au fost Romania, Uniunea Europeana si Maramuresul!

Informatii si foto: CJ Maramures // ZiarMM.ro

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2