Fotbal: Răzvan Marin – Este foarte important să începem cu dreptul preliminariile CM 2022

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fotbalistul primei reprezentative a României, Răzvan Marin, a declarat, marţi, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, că este foarte important ca echipa naţională să câştige partida cu Macedonia de Nord şi să înceapă cu o victorie campania de calificare la CM 2022, informează AGERPRES.

“Sperăm să ne pregătim foarte bine şi să pregătim meciurile foarte bine. Este foarte important să începem cu dreptul preliminariile. Dacă vom reuşi, atunci vom avea un moral foarte bun şi pentru meciul cu Germania când eu cred că putem scoate un rezultat pozitiv, mai ales că jucăm pe Arena Naţională. Am încredere în mine şi în echipă, în forma tuturor”, a afirmat el.

“E important că am fost sănătos până acum şi am avut ocazia să joc toate aceste meciuri la echipa de club. Eu spun că este multă muncă, seriozitate şi cam atât. Eu încerc să dau tot ce am mai bun în mine la fiecare meci în care intru. Mă bucur că am reuşit să joc în 2021… de fapt, nu doar în 2021, tot sezonul de până acum am jucat în aproape toate meciurile. Sper să o ţin tot aşa”, a adăugat Răzvan Marin, mijlocaş legitimat la gruparea italiană Cagliari.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte la 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), la 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2