Fotbal: Real Madrid, singura echipă neînvinsă acasă în acest sezon din La Liga

Înaintea ultimei etape din sezonul 2019/2020 al ligii spaniole La Liga, Real Madrid, campioană virtuală după succesul cu Villarreal de joi (2-1), este unica echipă neînvinsă acasă şi a strâns cele mai multe puncte în deplasare, notează EFE, informează AGERPRES.

Eşecul Barcelonei în meciul de joi cu Osasuna (1-2), din penultima etapă, a ajutat echipa lui Zinedine Zidane să rămână singura din campionat care nu a pierdut niciun meci acasă, fie că a jucat pe Santiago Bernabeu sau pe arena Alfredo Di Stefano, noua gazdă de după reluarea sezonului suspendat în martie din cauza Covid-19.

În calitate de gazdă, Real Madrid a câştigat 15 din cele 19 meciuri jucate şi a remizat în alte patru cu Valladolid (1-1), Betis Sevilla (0-0), Athletic Bilbao (0-0) şi Celta Vigo (2-2). Cu un total de 49 puncte obţinute pe propriu teren, Real este totuşi depăşită de Barcelona, care are un total de 50 puncte, cu 16 victorii, două remize şi o înfrângere.

Diferenţa faţă de catalani a fost făcută de punctele câştigate în deplasare. Înainte de ultimul meci cu Leganes, Real a strâns 37 puncte pe terenul gazdelor, cu patru mai mult decât Sevilla FC şi cu opt mai mult decât Barcelona, obţinând 11 victorii, patru remize şi trei înfrângeri (0-1 cu Mallorca, 0-1 cu Levante şi 1-2 cu Betis Sevilla).

Atletico Madrid, care ca şi Real a pierdut doar trei meciuri în deplasare, este în schimb regina remizelor, cu zece egaluri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1