Fotbal: Romania – Ungaria: 1-1, in preliminariile Euro-2016

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Reprezentativa Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul sustinut, sambata, pe Arena Nationala, in compania selectionatei similare a Ungariei, in etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016. Golurile partidei au fost marcate de Rusescu (44), respectiv Dzsudzsak (82)

1-0: Sanmartean a trimis o pasa de 25 de metri spre Rat peste fundasul József Varga, fundasul roman a preluat, dupa care a centrat pe jos, Chipciu aflat la prima bara a lasat mingea sa treaca, iar Rusescu, venit din linia a doua, a reluat din direct de la zece metri in poarta lui Gabor Kiraly. Aceasta a fost prima reusita pentru Raul Rusescu in tricoul echipei nationale, el aflandu-se la cea de-a sasea prezenta pentru prima reprezentativa.
1-1: Dzsudzsak a transformat o lovitura libera de la 24 de metri in stanga lui Tatarusanu.

Dupa reusita lui Rusescu din prima repriza, partida a fost reluata cu o intarziere de cateva secunde din cauza zecilor de petarde aruncate de fanii de la Peluza Sud.
Atat Ungaria, in prima repriza, cat si Romania, in cea de-a doua, au avut cate un gol anulat, de fiecare data pentru ofsaid.

Romania – Ungaria: 1-1 (1-0)
Au marcat: Rusescu (45) / Dzsudzsak (82)
Arbitri: William Collum – William Conquer, Graham Chambers (toti din Scotia)
Cartonase galbene: Hoban (18), Gera (26), Gardos (31), J. Varga (51), Juhasz (69), Elek (74), Grigore (80), Kiraly (86), Chipciu (90), Korcsmar (90+1), Rat (90+2), Tozser (90+2)
Romania: Tatarusanu – Chiriches, Goian (5, Gardos), D. Grigore, Rat – Hoban, Pintilii – Maxim (84, B. Stancu), Chipciu, Sanmartean (67, Cr. Tanase) – Rusescu. Selectioner: Victor Piturca.
Ungaria: Kiraly – J. Varga, Korcsmar, Juhasz, Kadar – Gera (77, Tozser), Elek – Lovrencsics (63, Simon), Dzsudzsak, Stieber (46, Nikolic) – Szalai. Selectioner: Pal Dardai.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *