Fotbal: S-a reunit Minerul Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Luni 17 iulie a avut loc reunirea lotului la Minerul Baia Mare. La aceasta actiune s-au prezentat 14 fotbalisti care au contracte incheiate cu clubul.

Antrenorii Dorin Toma si Cristian Bogdan vor avea ocazia sa vada la treaba si alti fotbalisti, cand pe Stadionul Municipal “Viorel Mateianu” vor fi organizate trial-uri la care sunt asteptati jucatori cu varsta cuprinsa intre 17 si 22 de ani.

“Am venit la Baia Mare cu ganduri pentru un viitor mult mai bun decat a fost pana acuma. Consider ca nu este un pas inapoi ca am venit la Liga a IV-a, lasand echipa Viitorul Ulmeni in Liga a III-a. Sa speram ca vom avea un parcurs mult mai bun decat cel precedent la Baia Mare. Obiectivul nostru este promovarea, iar noi vom incerca sa castigam meci de meci”, a declarat antrenorul principal, Dorin Toma.

“Ne dorim promovarea, sper ca alaturi de echipa sa progresez si eu. Ii cunosc pe majoritatea colegilor, cu o parte din ei fiind coleg sezonul trecut la Viitorul Ulmeni, echipa cu care am avut un parcurs bun”, a spus Razvan Ardeleanu.

“Am venit la Minerul cu un gand clar: promovarea, sperand ca aceasta echipa sa ajunga cat mai curand in elita fotbalului romanesc. Baietii sunt foarte seriosi si sunt sigur ca sezonul acesta vom reusi promovarea in Liga a III-a” a relatat David Simion.

In continuare, echipa va efectua antrenamente de pregatire fizica pe plan local. Primul joc oficial este programat pentru 19-20 august, atunci cand vor avea loc meciuri din Cupa Romaniei.

Foto: CS Minaur

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *