Fotbal: Speranta Coltau a pierdut la penalty-urile de departajare barajul cu CSM Sighet

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Asa cum se intampla de ceva vreme in judetul Maramures, finalul campionatului de Liga a 4-a inseamna un baraj in care se stabileste campioana judetului si, totodata, echipa care ne va reprezenta in barajul pentru promovarea in Liga 3. Anul trecut, FC Municipal Baia Mare a castigat destul de clar (6-0) in fata echipei Iza Dragomiresti si apoi a reusit promovarea in Liga 3, invingand cu 5-0 pe ACS Heniu Prundu Bargaului.

Baimarenii terminasera pe “cai mari” campionatul, fara infrangere in serie si cu un golaveraj impresionant. Ei bine, “calapodul” parea sa fie urmat de CSM Sighetu Marmatiei, echipa care are sprijinul comunitatii locale si care doreste sa promoveaze in Liga 3. A terminat sezonul fara infrangere in grupa, cu golaveraj exceptional si era favorita in meciul cu castigatoarea seriei Sud, Speranta Coltau, o grupare care s-a impus pe final de sezon, intr-o disputa “la baioneta” cu Spicul Ardusat.
A fost un meci extrem de echilibrat, niciuna dintre echipe nereusind sa se desprinda in niciun fel, ba chiar n-au reusit sa inscrie nici dupa 120 de minute de joc. Au urmat loviturile de la 11m, in care CSM Sighet a avut nervii mai tari si s-a impus cu 5-4, avand o singura ratate, fata de doua cate a avut Coltau.

Conform frf.ro, barajul pentru promovarea in Liga 3 va avea loc pe 21 iunie si va opune castigatoarea barajului din Maramures, respectiv CSM Sighet, si castigatoarea barajului din Satu Mare, care se va disputa intre Somesul Oar si Victoria Apa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *