Fotbal: Steaua joaca cu Partizan Belgrad in turul III preliminar din Liga Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minge fotbalSteaua Bucuresti va juca, miercuri seara, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor impotriva sarbilor de la Partizan Belgrad. Meciul se va disputa pe National Arena din Capitala si va incepe de la ora 21.30, putand fi urmait in direct pe PRO TV.

Mirel Radoi are o singura problema in legatura cu alcatuirea primului unsprezece pentru acest joc extrem de important care are ca miza calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dar si obtinerea unui bonus financiar deloc de neglijat. Tanarul tehnician al Stelei nu va putea miza pe serviciile decarului Nicusor Stanciu, cel care s-a accidentat in returul cu slovacii de la AS Trencin. In locul acestuia, Radoi il va trimite in teren pe Jugurtha Hamroun, algerianul care a facut o impresie excelenta de fiecare data cand a imbracat tricoul ros-albastru in acest debut de sezon.

In aceste conditii, Chicpiu va trece in centrul terenului, septarul urmand sa fie flancat de Hamroun si Adi Popa, tridentul ofensiv avand sarcina de a-l sprijini pe singurul varf de atac stelist, Tade. In schimb, in aparare va reveni capitanul Fernando Varela, cel care va avea dificila misiune de a-l bloca pe internationalul bulgar Bojinov, un atacant care a fost dorit, in urma cu doi ani, de oficiali echipei Steaua.

De cealalta parte, Zoran Milinkovic nu are probleme de lot, Partizan urmand sa alinieze echipa standard de pana acum. Temperatura de la ora meciului va fi una extrem de ridicata, 31 de grade Celsius, jocul urmand sa se dispute cu portile inchise, Steaua avand de efectuat inca o etapa de suspendare dupa decizia Comisiei de Disciplina a UEFA.
Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Guilherme – Muniru, Breeveld – Popa, Chipciu, Hamroun – Tade. Antrenor: Mirel Radoi.
Partizan: Z. Zivkovic – Vulicevic, Fabricio, Batazic, Petrovic – Javtovic, A. Zivkovic, Babovic, Brasanac – Oumarou, Bojinov. Antrenor: Zoran Milinkovic.
Arbitru: Kevin Bloom (Olanda)

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2