septembrie 28, 2021

Fotbal: Tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei va avea loc miercuri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minge fotbalMiercuri, 30 septembrie, de la ora 13.00, Casa Fotbalului va gazdui tragerea la sorti a optimilor de finala ale Cupei Romaniei, editia 2015-2016. Echipele care au trecut de faza saisprezecimilor de finala au fost repartizate în trei urne, astfel:

Urna A: Steaua, ASA Targu Mures, CFR Cluj-Napoca, Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti
Urna B: Dinamo, FC Botosani, Pandurii Tg. Jiu, CSMS Iasi, Viitorul Constanta, Concordia Chiajna, Poli Timisoara
Urna C: Viitorul 2 Constanta, SC Bacau, FCM Baia Mare si FC Brasov.

La tragerea la sorti, se vor grupa echipe din urna A cu echipe din urna C (4 jocuri) si, in continuare, o echipa ramasa din urna A cu o echipa din urna B (un joc). Cele 6 echipe ramase in urna B se vor grupa intre ele.
Jocurile din optimile si sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in campionatul precedent. In cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii.
In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsa.
Jocurile din cadrul optimilor Cupei Romaniei vor avea loc in perioada 27-29 octombrie, cu incepere de la ora 14.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmand a fi stabilit de Comitetul de urgenta si comunicat ulterior pe site-ul FRF.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2