Fotbal-Turneul Sperantelor: Meci in deplasare la Bistrita//Partida disputata cu echipa clujeana s-a incheiat cu scorul de 2-6

PNL

Maramuresenii au pierdut cu 2-6 meciul disputat in Cluj Napoca in cadrul Turneului Sperantelor. Urmeaza o noua deplasare, de data aceasta pentru confruntarea cu selectionata judetului Bistrita-Nasaud.

Turneul Sperantelor este un proiect al Federatiei Romane de Fotbal, ajuns in acest an la a treia editie. Este destinat jucatorilor nascuti in 2006 (Under 14) in vederea selectiei si formarii noilor generatii de jucatori pentru echipele reprezentative ale Romaniei.

Prima faza, cea interjudeteana, a inceput in septembrie 2019 si se va finaliza in martie 2020, implicate fiind 44 de echipe impartite in 8 regiuni. Maramures face parte din regiunea 6, alaturi de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrita-Nasaud si Salaj.

Cu 6-2 s-a impus in a cincea etapa selectionata Clujului pe propriul teren in compania maramuresenilor, doi sigheteni de la Plimob inscriind pentru judetul nostru. Este vorba despre Luca Cocieruc si Raul Paul.

In prima etapa din returul fazei interjudetene a Turneului Sperantelor, maramuresenii au sambata, incepand de la ora 13.00, meci in deplasare la selectionata judetului Bistrita-Nasaud. In tur, partida s-a terminat la scorul de 2-2.

Meciurile Maramuresului:

Etapa 1: Maramures – Bistrita Nasaud 2-2 (golurile pentru MM au fost inscrise de Raul Topan de la Sporting Maramures);
Etapa 2: Satu Mare – Maramures 2-2 (golurile pentru MM au fost inscrise de Antonio Suciu de la CSS 2 Baia Mare si Andrei Orosz de la Sporting Maramures);
Etapa 3: Maramures – Salaj 1-2 (golul pentru MM a fost inscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramures);
Etapa 4: Maramures – Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost inscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);
Etapa 5: Cluj – Maramures 6-2 (golurile pentru MM au fost inscrise de Luca Cocieruc si Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmatiei)

Cosmin Kovacs de la Plimob in editia 2017/2018 a proiectului Turneul Sperantelor, respectiv Angel Onea si Elias Rabecz tot de la Plimob in 2018/2019 sunt maramuresenii care au ajuns pana in faza finala a proiectului, fiind monitorizati de antrenorii selectionatelor nationale.

Informatii si foto: AJFMM
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1