Fotbal: Vanzarea biletelor pentru meciul Romania – Muntenegru a fost sistata temporar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

romania elvetiaVanzarea biletelor pentru meciul dintre echipele nationale ale Romaniei si Muntenegrului, care e programat pe 4 septembrie, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, a fost sistata, a anuntat Federatia Romana de Fotbal pe site-ul sau oficial, informeaza AGERPRES.

”In urma inspectiei UEFA inceputa marti 23 august, la Cluj Arena, avand ca subiect conditiile de disputare ale partidei Romania — Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost intocmit un raport de specialitate si trimis catre forul continental. Pana la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federatiei Romane de Fotbal, am decis sistarea temporara a procesului de vanzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016”, se arata in comunicat.

”Suporterii care au achizitionat deja bilete pentru acest meci, precum si toti ceilalti suporteri ai echipei nationale, vor primi, de indata ce vor fi comunicate, informatii cu privire la concluziile UEFA si optiunile derivate din acestea prin care vor putea sustine tricolorii in drumul spre Mondial”, precizeaza FRF.

Terenul de joc de pe Cluj Arena a fost afectat serios de festivalul de muzica Untold, desfasurat la inceputul lunii august, insa FRF nu ofera detalii despre starea sa actuala.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2