Fotbal: Victorie categorica pe teren propriu pentru Minerul Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2


Minerul Baia Mare si-a consolidat pozitia pe podium dupa ce a invins pe teren propriu formatia AFC Unirea Tasnad, scor 4-0. Inceputul partidei a fost unul modest, cele doua echipe facand un joc echilibrat in prima repriza, fara a reusi sa deschida scorul pe tabela de marcaj, ca urmare la pauza s-a intrat la vestiare cu scorul 0-0.

A doua repriza aduce bucurie si aplauze puternice in tribuna, baimarenii reusind sa inscrie de 4 ori in doar 16 minute. In minutul 58 se produce prima schimbare pentru galbeni – albastri, Chis-Toie fiind inlocuit de Stanciu, schimbare oportuna care a adus si primul gol pentru Minerul Baia Mare in minutul 60 dupa ce sutul efectuat de Giurgiu loveste bara si ricoseaza spre Stanciu care reuseste sa marcheze si sa deschida scorul pe tabela de marcaj, 1-0.

Baimarenii continua atacul cu succes, in doar 8 minute de la primul gol acestia reusesc sa inscrie din nou de aceasta data prin combinatia Boje – Lupu. Spectacolul oferit de Minerul Baia Mare continua, Brata marcand din nou dupa alte 4 minute pentru 3-0. Serban inchide tabela de marcaj in mintul 76, dupa un gol spectaculos executat de la 20m.

Formatia baimareana continua confruntarile in Liga a III-a cu un meci in deplasare la ACS Olimpic Cetate Rasnov, marti, 9 aprilie, de la ora 17.00.

Informatii: CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *