Fotbal: Viitorul Ulmeni – Unirea Mirsid se joaca astazi, de la ora 18.00, pe Stadionul “Viorel Mateianu”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Campioana Maramuresului, Viitorul Ulmeni, joaca astazi, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Viorel Mateianu”, prima mansa a barajului de promovare in Liga a treia, in compania campioanei din Salaj – Unirea Mirsid. Partida va fi condusa de satmareanul Rares Vidican, asistat de Doru Lucaciu, din Cluj-Napoca si Ovidiu Timar, din Marghita. Observatori ai jocului au fost desemnati Ivan Toma, din Bistrita si Sergiu Neichi, din Satu Mare.

Gruparea din Ulmeni a ajuns sa reprezinte judetul dupa ce s-a impus in seria Sud a Ligii a patra castigand 17 dintre cele 18 meciuri disputate si a trecut mai apoi cu scorul general de 8-2 de Avantul Barsana in finala Ligii 4, devenind astfel campioana Maramuresului. Jucatorii de la Viitorul au dat cele mai multe goluri in seria Sud (102) si au impus si golgheterul Ligii a patra, sezonul 2018/2019, Alexandru Ignat inscriind de 35 de ori in tur si retur. De asemenea, cu 16 goluri primite, Viitorul a avut a doua cea mai buna aparare a seriei.

Unirea Mirsid este campioana Salajului, dupa ce a bifat 21 de victorii si un egal in cele 24 de jocuri presupuse de campionatul Ligii a patra. Unirea a avut al doilea cel mai bun atac al sezonului (92 goluri date) si cea mai buna aparare (22 goluri primite).

Cele doua campioane nu se afla pentru prima data fata in fata in barajul pentru promovarea in Liga a treia. La finele sezonului 2015/2016, Viitorul Ulmeni se califica in Liga a treia dupa disputarea barajului cu Unirea Mirsid, scor general 8-0.Maramuresenii au terminat sezonul 2016/2017 din Liga a treia pe locul 10, dupa un parcurs format din opt victorii, 9 egaluri si 11 infrangeri. In sezonul urmator, Viitorul Ulmeni nu s-a mai inscris in campionatul Ligii a treia.

Anul competitional precedent, Minaur a fost campioana Maramuresului, baimarenii obtinand calificarea in Liga a treia dupa scorul general de 2-0 in compania celor de la CSC Sanmartin. In prezent, Maramuresul este reprezentat in Liga a treia de ACS Fotbal Comuna Recea (locul 2 la finele sezonului 2018/2019, la opt puncte distanta de liderul din Miercurea) si CS Minaur Baia Mare (locul 3).

Astazi, de la ora 18.00, 20 de confruntari sunt programate in barajul pentru Liga a treia. Returul va avea loc o saptamana mai tarziu, de la 17.30.

Informatii: AJFMM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *