Fotbal: Zinedine Zidane revine ca antrenor la Real Madrid pana in 2022

PNL

Francezul Zinedine Zidane a fost numit luni seara pe banca tehnica a echipei Real Madrid inlocuindu-l pe argentinianul Santiago Solari, demis dupa rezultatele nesatisfacatoare din ultimul timp, a anuntat gruparea madrilena, informeaza AGERPRES.

”Comitetul director a decis nominalizarea lui Zinedine Zidane ca antrenor al echipei Real Madrid cu efect imediat, pentru perioada de final a acestui sezon si pentru urmatoarele trei, pana in iunie 2022”, se precizeaza intr-un comunicat al clubului, mentionandu-se ca luni seara se va organiza o conferinta de presa pe stadionul Santiago Bernabeu.

Tehnicianul francez revine astfel la echipa din capitala Spaniei la noua luni dupa ce plecase prin demisie.

Real Madrid, locul 3 in La Liga, a pierdut intr-un interval de sapte zile toate optiunile la titlurile din acest sezon, cupa, campionat si Liga Campionilor.

Zidane, 46 de ani, va fi al treilea antrenor al madrilenilor din acest sezon, dupa Julen Lopetegui, demis in octombrie, si Santiago Solari.

In primul sau mandat ca antrenor la Real Madrid (ianuarie 2016- mai 2018), Zidane a cucerit 9 trofee, printre care Liga Campionilor (3), Cupa Mondiala a cluburilor (2), Supercupa UEFA (2) si un titlu national.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1