(FOTO) 100 kg de pietre semipretioase, posibil chihlimbar, descoperite la granita cu Ucraina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O suceveanca este cercetata penal de catre politistii de frontiera din Brodina – ITPF Sighetu Marmatiei pentru complicitate la contrabanda in forma agravanta. Aceasta a fost depistata la frontiera verde cu aproximativ 100 kg de pietre semipretioase, posibil chihlimbar.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In cursul serii de ieri, 21 iulie 2019, in jurul orei 23.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Brodina, judetul Suceava, au observat, la aproximativ 300 metri de linia de frontiera, mai multe personae, care transportau spre localitatea Ulma mai multe colete voluminoase. Persoanele respective au fost somate verbal de catre politistii de frontiera, insa nu s-au supus si au abandonat coletele fugind spre teritoriul statului vecin. Colegii nostri au identificat la fata locului o femeie, in varsta de 30 de ani, domiciliata pe raza judetului Suceava, care nu-si justifica prezenta in zona, precum si patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat ca-i apartin, S-a luat masura conducerii persoanei impreuna cu bunurile respective la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.”

In urma examinarii coletelor, politistii de frontiera au descoperit aproximativ 100 kg de pietre de diferite dimensiuni, forme si culori, posibil chihlimbar, a caror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei. Acestea au fost confiscate si urmeaza sa fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate. Politistii de frontiera efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda in forma agravanta.

Informatii si foto: ITPF Sighetu Marmatiei

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole