FOTO – A fost reluat traficul feroviar prin PTF Valea Vișeului, la frontiera cu Ucraina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Zi importantă azi, 17 ianuarie. După ani de zile, prin Punctul de Trecere a Frontierei Feroviar Valea Vișeului, punct aflat la granița României cu Ucraina, a intrat în România primul tren ucrainean cu o delegație formată din reprezentanți ai autorităților ucrainene. Scopul acestei întâlniri cu autoritățile române a fost reprezentat de redeschiderea circulației feroviare între cele două țări, susține ITPF Sighetu Marmației.

„Drept urmare, autoritățile ucrainene au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației că, începând de mâine, 18 ianuarie 2023, prin acest punct, vor opera zilnic, două curse de călători tur-retur, fiecare tren ucrainean având disponibil un număr de 182 de locuri. În informarea primită de la autoritățile ucrainene, avem la ora 07.45 intrarea trenului în țară – staționare în Gara Valea Vișeului, iar la ora 11.45 –plecarea din gară – ieșirea din România, respectiv ora 15.45 intrarea trenului în țară – staționare în Gara Valea Vișeului, iar la ora 18.15 – plecarea din gară – ieșirea din România.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației, prin polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului, asigură efectuarea formalităților de frontieră în conformitate cu reglementările în vigoare şi acordul cu statul vecin”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

FOTO ITPF Sighetu Marmației

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole