FOTO – Două mașini făcute praf la Săcel. Ce s-a întamplat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Grav accident de circulație azi, 19 iunie, pe drumul național 17C, zona localității Săcel. Două mașini s-au ciocnit puternic, una din ele ajungand în șantul de pe marginea drumului. Au rezultat două victime neîncarcerate. La fața locului au fost polițiștii de la Săcel, dar și mulți localnici șocați de ceea ce s-a întamplat.

ACTUALIZARE

„Astăzi, 19 iunie, la ora 11.22, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în Săcel. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani din Vișeu de Sus, a condus un autoturism pe D.N. 17C, iar la un moment dar, a intrat în coliziune, lovind cu partea frontală, un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani din Săcel, care s-a angajat în efectuarea unui viraj spre stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 67 de ani din Săcel și a unei femei de 60 de ani, pasageră în autoturism. Ambele victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 36 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto de 67 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2