(VIDEO&FOTO) Elevii Colegiului Tehnic “George Baritiu” au sarbatorit Marea Unire alaturi de colegii lor de la Sighetu Marmatiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Elevii clasei a IX-a B, sub indrumarea prof. Ramona Stan, de la Colegiului Tehnic “George Baritiu” Baia Mare, au organizat o activitate dedicata Zilei Nationale a Romaniei. Proiectul, intitulat “Centenarul Marii Uniri: oameni, fapte, locuri”, s-a realizat in parteneriat cu Liceul Tehnologic “Marmatia” din Sighetu Marmatiei, director Vescan Adriana.

Elevii coordonati de profesorii de la Colegiul Tehnic “George Baritiu”, unde director este Pop Vasile Gratian, si cei din scoala partenera au sustinut un program cultural-artistic prin care s-au promovat aspecte de istorie locala si traditii specifice Maramuresului.

La manifestare au participat si invitati de seama: Cucuiat Marius-Ciprian-Vasile inspector scolar general adjunct, Horgos Mircea prodecanul Facultatii de inginerie, Pop Livia inspector scolar pentru invatamant profesional si tehnic, Vescan Horatiu inspector scolar pentru istorie, Bolchis Antoneta inspector pentru stiinte socio-umane.

 

Ramona Stan, diriginte clasa a IX-a B, Colegiului Tehnic “George Baritiu”: “Activitatea a fost dedicata Centenarului Marii Uniri in cadrul proiectului de parteneriat cu Liceul Tehnologic “Marmația” din Sighetu Marmatiei. Le multumesc colegilor care m-au ajutat si au pregatit elevii pentru programul artistic: prof. Andrei Cionca, prof. Luminita Breha, prof. Silvia Gurzun, prof. Adrian Dobreanu. Totodata vreau sa le multumesc tuturor parintilor care ne-au sustinut si ne-au sprijinit, dar si musafirilor de seama care au acceptat invitatia noastra de a participa la acest eveniment.”

Elevii baimareni au avut momente artistice extrem de frumoase.


La final, elevii au iesit in curtea liceului unde au cantat si au dansat Hora Unirii.

Fotografii de la activitatea dedicata Centenarului Marii Uniri. (Ana AVRAM)

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *