(Foto) Liceul Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” din Seini a implinit 45 de ani de la infiintare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La manifestari au participat, in calitate de invitati foste cadre didactice si fosti elevi care au avut reusite in viata, acestia fiind, in prezent sau trecut, fie consilieri locali, consilieri judeteni, persoane publice sau patroni cu cifre mari de afaceri.

In cadrul festivitatilor a fost prezenta si primarita din Seini Gabriela Tulbure, recunoscuta pentru sustinerea si sprijinul acordat unitatii de invatamant, senatorul Liviu Marian Pop, fost ministru al invatamantului, dar si Ana Moldovan, inspectorul general scolar de la ISJ Maramures, precum si un reprezentant din cadrul Ministerului Educatiei.

Dincolo de discursurile standard cu totii au punctat faptul ca, Liceul Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” este foarte bun si are performante in randul copiilor care il frecventeaza.

Cei care au luat cuvantul au marsat si pe faptul ca, este foarte important sa existe in judet o astfel de unitate scolara, ca si profile, dat fiind faptul ca, la ora actuala copiii se orienteaza inspre licee teoretice fara ca acestia, la final, sa stapaneasca o meserie.

De organizarea evenimentului s-a ocupat Mihai Pop, directorul unitatii de invatamant “Alexiu Berinde”, iar in cadrul festivitatilor fostele cadre au fost felicitate si au primit cate un trandafir din partea organizatorilor.

In deschiderea manifestarilor au cantat copiii din corul institutiei, iar la parterul scolii a fost inaugurata o galerie fotografica cu toti directorii care au contribuit, in cei 45 de ani, la dezvoltarea liceului din Seini.

Afara au fost organizate standuri expozitionale cu produse facute chiar de localnicii din Seini. Cei prezenti au putut opta de la fructe si legume pana la animale de casa si iepuri, fiind surprinsi placut de preznta producatorilor autohtoni.

Anamaria Avram, Ciprian Dragos

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2