FOTO: Milioane euro investite in locuri de joaca, abandonate de administratia Chereches

Desi corul laudatorilor familiei Chereches scade in mod constant, astfel ca pana si majoritatea pensionarilor de la CASPEV se duc sa ia cadoul si masa gratis de ziua aniversara, dupa care pleaca bombanind, primarul mesianic nu intelege nimic si continua sa agreseze social media cu postari bombastice zilnice, de tip propagandistic. In acest fel, doreste inducerea ideii ca in Baia Mare nimic nu se intampla sau realizeaza fara girul, prezenta, avizul sau sustinerea personajului.

Din fericire lucrurile nu stau asa si avem argumente in sustinere. Dar pana atunci, apreciem “finalizarea” reala si nu declarativa a lucrarilor, inclusiv marcajul strazii, pe “22 Decembrie”, dar asteptam sa fie facute publice si buletinele de analiza mentionate, inclusiv procesul verbal de receptie a lucrarilor, termenul de garantie si suma trecuta de antrepenor, in scrisoarea de garantie bancara de buna executie.

Evident, suntem utopici, iar pana vom primi un raspuns, o mamica din cartierul Alecsandri, avand doi copii de 3 si 5 ani, ne-a trimis cateva fotografii, explicandu-ne situatia de la un loc de joaca de pe strada Banatului, spatiu aflat in imediata vecinatate a Directiei de Protectia Copilului. In urma sesizarii, ne-am deplasat la fata locului si am constatat urmatoarele:
– locatia este abandonata, cu buruienile cat gardul, iarba invadand inclusiv zona pe care se afla aparatele, printre placile de material sintetic,
– unele aparate sunt neintretinute, ruginite si cu vopseaua scorojita, iar gunoiul din cosurile cazute decoreaza zona;
– pe timpul serii, locul este ocupat de tineri si alte persoane care “sparg” seminte, beau alcool, fumeaza tigari care i-ar face curiosi pe cultivatorii de plante interzise si, uneori, consuma si altfel de substante.

Nu credem ca primarul Chereches agreeaza astfel de comportamente, el insusi fiind un model de urmat in aceasta privinta, asa ca adresam responsabililor in domeniu, sefii Serviciului Ambient Urban si ai Politiei Locale aceasta sesizare si ii invitam sa ia act de cele relatate.

Conform celor postate pe site-ul Primariei Baia Mare, locurile de joaca din oras au costat o avere. Aproape 10 milioane euro. Acum, zac abandonate.

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. hajnal

    Perfect de acord cu sesizarile facute…Cu tristete trebuie sa remarc insa ca dl. Chereches, inca de cand s-a instalat ca primar, vrea sa para ceea ce nu este: un tip corect, exigent, riguros, sever si care se pune in totalitate in slujba comunitatii… De fapt, el este un tip mai mult interesat de propria-i imagine si de partea materiala a lucrurilor.. Asta e realitatea… Dovada cele prezentate mai sus…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1