(FOTO) Misteriosul act, semnat de un eurodeputat USR, trimis Primariei Baia Mare. Afla aici, despre ce document e vorba si ce s-a intamplat

Reclame home 1
Reclame home 1

Surse apropiate ZiarMM.ro au furnizat redactiei noastre un document inaintat Primariei Baia Mare pentru alocarea unui spatiu catre europarlamentarul USR-PLUS Vlad Marius Botos. Pana aici, nimic deosebit, insa solicitarea de atribuire a spatiului a fost facuta pentru… Municipiul Arad.

Persoana care a redactat documentul, cel mai probabil, a preferat sa-l copieze si nu sa-l compuna. Mai mult, nu l-a citit inainte sa-l inainteze Primariei Baia Mare. „Confuzia” nu a trecut neobservata. La ultima sedinta de Consilu Local, la care a participat si liderul USR Maramures, primarul i-a atras atentia lui Dan Ivan asupra acestui aspect, insa seful USR Maramures a negat vehement ca ar exista un astfel de document si ca el nu are stiinta despre el.

Pana se dumiresc useristii ce e cu „docomentul”, noi il prezentam in foto-copie, poate va prinde bine la proxima sedinta de partid.

Foto: ZiarMM.ro // Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2